BASCHET. CSM CSU Oradea, victorie cu peste 100 de puncte marcate la Pitești

Data actualizării: Data publicării:
sport sala de sport Pitesti
Foto: Facebook BCM U Pitești

CSM CSU Oradea a făcut uitate eșecurile suferite în ultimele trei jocuri oficiale cu o victorie în care a trecut de cota de 100 de puncte marcate, sâmbătă, pe terenul formației BCM U Pitești, scor 101-81. Evoluția campioanei în partida care a tras linie după prima jumătate de campionat a fost excelentă.

Deși formația din Trivale nu se arăta a fi un adversar ușor de abordat, baschetbaliștii orădeni s-au descurcat perfect pe ambele faze ale jocului. Și-au adjudecat lejer prima jumătate de meci, cu 47-45, după care au dat recital în sfertul al treilea, în care au marcat nu mai puțin de 43 de puncte față de cele 23 de primite.

La adăpostul acestui avantaj, Cristian Achim și-a permis ca în ultimul act să utilizeze întreg lotul avut la dispoziție. În rotația de 12 jucători a fost consemnat și debutul la CSM a lui Dragan Zekovic, care a stat pe teren 14 minute și 29 de secunde.

Cel mai bun marcator din tabăra orădenilor a fost din nou Kris Richard, cu 21 de puncte, urmat de Pasalic și Ginyard, ambii cu câte 14 puncte.

În prima etapă din retur, pe 4 decembrie, CSM CSU va evolua tot în deplasare, la SCM Timișoara.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri