BASCHET. CSM Oradea a egalat situația în "sfertul" cu BCM U Piteşti

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet pitesti

Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au egalat situaţia în sfertul de finală cu BCM U Piteşti. Sâmbătă, elevii lui Cristian Achim s-au impus la o diferenţa cu 88-58 în faţa argeşenilor.

Gazdele au fost conduse la pauza mare cu 36-40, dar și-au revenit în ultimele două sferturi în care au jucat perfect.

"Să ştiţi că nu s-au schimbat foarte multe de la ultima noastră întâlnire. Este 1-1 şi atât, această victorie este victorie şi atât", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

După ce au pierdut primul joc din seria de cinci, orădenii nu au luat în calcul decât varianta victoriei în al doilea meci disputat sâmbătă în Arena „Antonio Alexe". Însă la jumătatea confruntării argeşenii erau la timonă.

Reacția gazdelor a venit imediat. Cu doar 18 puncte încasate în ultimele două sferturi, CSM CSU a marcat 52 și i-a oferit lui Cristian Achim cadoul dorit de ziua lui.

„Este tot ce mi-am dorit pentru ziua mea. Asta le-am spus băieţilor dimineaţa: oferiţi-mi victoria şi calificarea", a recunoscut Achim.

Principalii marcatori ai orădenilor au fost Richard, cu 19 puncte, și Denison, cu 17. Sfertul de finală continuă miercuri, la Pitești, de la scorul general de 1-1.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri