BASCHET. CSM Oradea a obţinut o victorie fără istoric, 92-63, în faţa Timbei Timişoara

Data publicării:
baschet Timba 141013

Cu un pasiv de 14-0 la jumătatea primului sfert, Oradea şi-a asigurat un avans de 19 puncte la pauza mare, diferenţă ce a crescut în a doua jumătate. Acest lucru i-a permis lui Achim să încheie partida doar cu români în joc.

„Mă bucur foarte tare că am reuşit să menţinem o atitudine bună după sfertul doi ceea ce nu s-a întâmplat în meciul trecut. Mă bucur foarte tare că am reuşit să terminăm meciul cu cinci români pe teren", a declarat, după meci, antrenorul orădenilor, Cristi Achim.

Bănăţenii nu au avut răspuns la jocul bun făcut de formaţia orădeană. Markovic şi Popescu au fost shooter-ii perfecţi, în vreme ce Subotic, Nicoară şi Dillon au dat tonul pe teren. La primele minute jucate în acest sezon, Andrei Ciordaş a pus şi el cinci puncte pe tabelă. În astfel de condiţii, Timba s-a mulţumit să se remarce doar prin cel mai bun marcator, în persoana lui Bridgewaters, autor a 18 puncte.

„A fost un meci fără istoric din păcate. Am practicat un joc care nu ne avantajează şi în condiţiile astea o să avem mari probleme în compania tuturor echipelor", crede Bogdan Murărescu, antrenorul BC Timba Timişoara.

Pentru CSM urmează alt test dificil, cel de la Craiova, în care îşi va întâlni foştii căpitani, pe Andelko Mandici şi Nemanja Maric.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Jozsef Feher

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri