BASCHET. CSM Oradea - CSU Sibiu. Campioana, cu gândul doar la victorie

Data publicării:
sport avancronica baschet

Campioana României la baschet masculin speră să bifeze mâine, în Arena „Antonio Alexe", cel de-al patrulea succes consecutiv în prima grupă valorică a Ligii Naţionale. Adversar îi va fi CSU Sibiu, echipă situată în faţa „leilor roşii", cu un avans de două puncte.

„În momentul acesta cred că ar fi absolut necesară o astfel de victorie, pentru că altfel ar fi fost dificil să sperăm la locurile superioare, trei sau doi, pentru că întâlnim o echipă contracandidată", spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Un succes cu Sibiul este obligatoriu pentru elevii antrenaţi de Cristian Achim mai ales că pe parcursul unei singure săptămâni, CSM CSU Oradea va întâlni primele trei echipe ale momentului. După disputa cu Sibiu, campioana va juca miercuri, în deplasare, la Cluj, şi sâmbătă, tot în deplasare, cu Steaua.

„Cel puţin o victorie în deplasare la una din cele două, Steaua sau Cluj, este absolut necesară pentru a te gândi la locul trei sau chiar doi. Dar acestea sunt calculele hârtiei. Noi am mai făcut în trecut astfel de calcule, nu este bine să te gândeşti decât la jocul care urmează", spune Sere.

Partida dintre CSM CSU Oradea şi CSU Sibiu, va începe la ora 19 şi contează pentru etapa a cincea a fazei a doua a campionatului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri