BASCHET. CSM Oradea, cu gândul doar la Cupă

Data publicării:
sport cupa baschet

Chiar dacã Liga Naţionalã de baschet masculin va intra într-o scurtã pauzã, opt echipe, printre care CSM Oradea, își vor continua evoluțiile. O vor face în cadrul ediţiei 2017-2018 a Cupei României, care îşi va desemna noua câştigãtoare peste o sãptãmânã.

Cu douã finale de cupã pierdute - în 2014, în faţa Energiei Tîrgu Jiu, şi în 2016, în compania celor de la U BT Cluj-Napoca, echipa antrenatã de Cristian Achim sperã sã ajungã cel puţin în finala mare. Un atuu în acest sens este reprezentat și de cele cinci victorii consecutive obţinute în ultimele etape din campionat.

Cupa României reprezintã de altfel drumul cel mai scurt spre cupele europene, dar şi spre cucerirea unui trofeu.

„Ne dorim să facem un lucru cât mai bun acolo. Sigur că sunt condiţiile schimbate, se joacă cu doi români, situaţia va fi diferită pentru absolut toate echipele, nu doar pentru noi. Doar pentru Cluj nu va fi diferită", consideră Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Turneul final al Cupei României va fi găzduit de Arena „Sepsi" din Sfântu Gheorghe, începând cu 10 februarie. Câștigătoarea va fi desemnată trei zile mai târziu.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri