Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea joacă derbyul vestului cu Timişoara

Prima etapă din returul grupei 1-6 aduce la Oradea pe SCM Timişoara, unul din adversarii incomozi ai „leilor roşii" în acest sezon. Duelul vine după o serie două înfrângeri consecutive suferite de CSM CSU, care are în continuare probleme de efectiv.

„Este foarte complicată situaţia, dar nu avem ce să facem şi trebuie să mergem mai departe, pentru că acesta este sportul. În orice situaţie, va trebui să încercăm să ne adaptăm şi să găsim soluţii. Că e timpul foarte scurt, asta este viaţa", a declarat Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Chiar dacă şi-a propus o clasare cât mai bună în Top 6, tehnicianul orădean Achim a precizat că obiectivul principal pentru cele cinci etape rămase din această fază va fi pregătirea echipei pentru play-off.

"În acest moment nu mă interesează ce se întâmplă în această a doua parte şi voi încerca să iau meciurile acestea ca pe nişte meciuri de pregătire şi să încercăm să fim buni în play-off."

Derbiul vestului va fi găzduit, sâmbătă, de Arena „Antonio Alexe", cu începere de la ora 17:30. Partida va fi transmisă în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă