BASCHET. CSM Oradea, lider în Liga Naţională. "Leii roşii" au învins CSU Sibiu în ultimul meci al sezonului regulat

Data publicării:
baschet sibiu

Oaspeţii au forţat revenirea în ultimul sfert, însă băieţii lui Cristi Achim au gestionat perfect finalul de meci şi s-au impus cu 91 la 77.

"Știam că jucăm împotriva unei echipe foarte, foarte bune, care este pe merit în fruntea clasamentului și care sper să continue tot așa și să joace finala", a declarat, după meci, Dan Fleșeriu, antrenorul echipei CSU Sibiu.

Dacă sibienii nu au putut conta în partida de sâmbătă pe Popa Calotă, cel mai bun român din lot, antrenorul Cristi Achim a preferat să-l odihnească pe Sean Barnette, înlocuit de Nemanja Barac. Sârbul a reuşit să marcheze 17 puncte şi a făcut şase recuperări.

"Mă bucur foarte tare că am reușit să reduc minutele anumitor jucători. Vă mărturisesc că și asta mi-am propus înainte de meci, mă bucur că am și putut să o fac", spune Cristian Achim, antrenorul echipei CSM CSU Oradea.

CSM Oradea a încheiat sezonul regulat pe primul loc, la două puncte în faţa principalelor urmăritoare U BT Cluj şi Steaua. Orădenii vor debuta la finele acestei săptămâni în grupa de elită tot în compania celor de la CSU Sibiu.

Reporter: Adrian Ciucuriță
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri