Sari la conținut

BASCHET. CSM Oradea luptă pentru "bronz". Primul meci, azi, de la ora 19

Campioana României la baschet masculin s-a împăcat cu gândul ratării unui nou titlu, însă nu renunță la șansa de-a termina pe podium actualul sezon a Ligii Naționale. CSM CSU Oradea va intra în această seară, la ora 19, în cursa pentru câștigarea finalei mici. Disputată după sistemul cel mai bun din trei jocuri, prima confruntare cu CSU Sibiu are loc în deplasare.

Dacă jucătorii orădeni au arătat o formă bună în semifinala cu U BT Cluj-Napoca, marea problemă pentru Cristian Achim a reprezentat-o trecerea elevilor săi peste ratarea finalei mari. Medalia de bronz reprezintă și ea un premiu pentru cel mai lung și greu sezon din istoria echipei.

Șerban Sere, președintele CSM Oradea: "Vom vedea cât de mult vom reuși să-i încărcăm pe jucători și să le explicăm că totuși joacă pentru o medalie. Va fi foarte greu, pentru că ei au o mentalitate de învingători, de campioni și nu știu cât de mult locul trei va fi o motivație pentru ei."

CSM CSU Oradea vrea să închidă seria cu CSU Sibiu în două jocuri ceea ce ar face ca meciul de luni, din Arena "Antonio Alexe" să fie ultimul din sezon.

Şerban Sere, președintele CSM Oradea: "Ar fi foarte frumos să încheiem seria la Oradea și să luăm medaliile în fața propriului public, dar pe de altă parte trebuie să ținem cont de faptul că și Sibiul va lupta foarte mult pentru obținerea locului trei."

Partida care va deschide finala mică poate fi urmărită în direct pe Digisport 4.

Redactor: Nicolae Mihalcea