BASCHET: CSM Oradea pierde un jucător. Tudosă a emigrat în America

Data publicării:
sport tudosa

Deşi cu puţin timp în urmă a semnat un contract valabil pentru un sezon, Tudosă a decis să abandoneze cariera de baschetbalist. Conform conducerii formaţiei orădene, Daniel Tudosă pare să fi emigrat în Statele Unite.

„Din păcate, nu a procedat tocmai corect faţă de clubul nostru. El avea un contract semnat cu noi, nu ne-a anunţat şi am fost puşi în situaţia de-a ne reorienta în ultimul moment", spune Şerban Sere, managerul CSM Oradea.

Cel desemnat să-l înlocuiască pe fostul jucător al Timişoarei este internaţionalul român Dani Popescu, care a făcut deja cunoştiinţă cu Arena Antonio Alexe din Oradea. El s-a aflat aici în pregătiri cu naţionala antrenată de Marcel Ţenter.

„Este un jucăptor pe poziţia unu, conducător de joc care, ar fi varianta ideală în momentul de faţă să-l înlocuiască pe Dani Tudosă", crede managerul Sere.

Popescu şi-a dat acordul de principiu pentru mutarea sa de la Piteşti la Oradea, urmând ca, după încheierea jocurilor din preliminariile Campionatului European, el să şi semneze înţelegerea cu CSM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri