BASCHET. CSM Oradea - primele meciuri acasã, la Memorialul „Antonio Alexe"

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet acasa 060916

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradease apropie de finalul campaniei de pregătire a noului sezon. Următoarele jocuri test sunt primele pe care campioana le va susţine pe propriul teren în această perioadă.

Partidele vor avea loc în cadrul Memorialului „Antonio Alexe", care va demara joi şi la care au fost invitate echipele Partizan Belgrad şi Slam Stal Ostrow.

„Sunt jocuri de pregătire, le vom trata ca atare, dar cu mult mai multă atenţie faţă de celelalte. Probabil nu vom mai vedea o rotaţie de jucători atât de adâncă, vom încerca să cristalizăm o formulă de joc cât mai aproape de cea reală, dar trebuie să fim sinceri cu noi, sunt foarte multe lucruri de pus la punct", consideră Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Fanii CSM nu îi vor vedea la turneu pe toþi componenþii campioanei. Problemele medicale nu au ocolit vestiarul orãdean nici în aceastã varã, astfel cã Andrei Mandache şi Rareş Paşca sunt continuare în infirmeria clubului.

„Are încă degetul inflamat. Medical este refăcut dar va trebui o perioadă să se acomodeze, iar Rareş Paşca cred că mai are nevoie de vreo două săptămâni până când va fi apt 100%", spune Sere.

Memorialul „Antonio Alexe" va fi deschis joi seară de întâlnirea dintre CSM CSU şi formaţia poloneză Slam Stal Ostrow.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri