BASCHET. CSM Oradea reeditează finala cu Steaua

Data actualizării: Data publicării:
sport steaua CSM baschet

Finala ultimei ediţii a Ligii Naţionale de baschet va fi reeditată sâmbătă seara de Steaua şi CSM CSU Oradea. Este derbyul celei de-a doua etape a primei grupe valorice.

Campioana vrea să profite de momentul mai puţin fast pe care Steaua îl traversează la nivel organizatoric după despărţirea de CSM Bucureşti. Acesta pare motivul pentru care "militarii" şi-u amânat partida din prima etapă.

"Îmi doresc foarte tare să câştigăm cu Steaua şi consider că, dacă vom avea acelaşi ritm de joc şi vom alerga la fel şi dacă ne vom apăra la fel de agresiv, avem o şansă foarte bună, deşi nu-i cunosc pe cei de la Steaua. Aici este foarte marea mea problemă şi nici nu au jucat prima etapă", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În teren, ca adversar al CSM, va fi şi Andrei Mandache, „căpitanul" orădenilor în ediţia trecută de campionat, dar acum component al roş-albaştrilor. Acest fapt îi motivează şi mai mult pe orădeni în încercarea de-a obţine o nouă victorie, importantă înaintea debutului de miercuri, în grupele FIBA Europe Cup.

"Fiecare meci pe care îl avem vreau să-l câştigăm şi să legăm cât putem mai multe victorii", îşi doreşte Cristian Achim.

Partida dintre Steaua şi CSM CSU Oradea va începe la ora 18 şi va putea fi urmărită în direct pe Digisport 2.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri