BASCHET. CSM Oradea - U-BT Cluj 69-59. Campionii rămân în lupta pentru finala Ligii Naționale

Data actualizării: Data publicării:
sport CSM Cluj

Într-o atmosferă extraordinară creată de cei aproximativ 2000 de fani din tribune, CSM CSU Oradea a obținut prima victorie stagională în fața Clujului exact atunci când avea mai mare nevoie de ea. Campioana s-a impus aseară, cu 69-59, în meciul trei al semifinalei și a dus scorul la general la 2-1 pentru U BT.

"A fost un meci controlat cap coadă de Oradea. Îi felicit pentru victorie și aștept meciul de poimâine", a recunoscut Mihăiță Silvășan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Învinsă de șapte ori în acest sezon, Oradea a mizat pe jocul colectiv și pe determinare. U BT a cedat primul sfert cu un neverosimil 26-9 și nu a mai putut recupera toată diferența până la final.

"Primul sfert a fost unul ieșit din comun, din toate punctele de vedere, și ofensiv și defensiv. Diferența a făcut-o nivelul nostru de agresivitate. Realmente, să primești 59 de puncte de la o echipă precum Clujul este, din punctul meu de vedere, un lucru ieșit din comun", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Zeno și Barnette au înscris, împreună, 44 de puncte din cele 69 ale CSM. Al patrulea joc al semifinalei este programat miercuri, tot la Oradea, de la ora 20:15.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Gabor Szilagyi

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri