Sari la conținut
News Alert

BASCHET. CSM-U Oradea a pierdut derbiul cu Ploieştiul: 73-90, în etapa a doua a campionatului

Nu a fost suficient însă, pentru că CSU a accelerat în forţă în sfertul trei şi patru şi a trecut cu bine şi de etapa a doua, instalându-se confortabil în fotoliul de lider cu maximum de puncte.

„Oradea a căzut, nu ştiu dacă din cauza apărării noastre sau că nu putea să ţină ritmul aşa tot meciul. Cred că a fost o victorie de rutină", a declarat Vladimir Arnautovic, antrenorul CSU Ploieşti.

Problemele de lot care au măcinat echipa în acest debut de sezon s-au reflectat în jocul formaţiei pregătite de Achim, în special în repriza a doua, când CSM-Universitatea nu a mai putut ţine trena Ploieştiului.

„A fost o victorie meritată a Asesoftului, este o echipă foarte bună. Noi avem problemele noastre legate de lot şi de pregătire", recunoaşte Cristian Achim, antrenor CSM-U Oradea.

Principalul marcator al formaţiei orădene în compania Ploieştiului a fost Ante Krapic, cu 16 puncte reuşite, urmat de Marcus Hatten cu 13 şi Pantic cu 12. Pentru Oradea urmează un nou test dificil, duminică, pe terenul celor de la U BT Cluj-Napoca.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă