BASCHET. CSU Sibiu - CSM CSU Oradea 83-76

Data actualizării: Data publicării:
sport infrangere sibiu

După trei victorii consecutive, CSM CSU Oradea a încercat să debuteze în 2018 cu o nouă victorie, însă acest lucru a fost imposibil, chiar dacă pe teren l-a avut şi pe nou-venitul Kris Richard. Echipa antrenată de Cristian Achim a fost învinsă în deplasare de CSU Sibiu, cu scorul de 83-76.

Derbiul care a reeditat finala mică a sezonului trecut a început cât se poate de prost pentru Oradea, care după doar patru minute şi 22 de secunde era condusă cu neverosimil 17-0. Primele puncte marcate de Bobe Nicolescu au deschis cursa de urmărire a CSM-ului, care până la pauza mare s-a apropiat la nouă puncte de Sibiu.

Diferenţa dintre cele două echipe a scăzut şi în sfertul trei, adjudecat de Oradea cu 24-19, pentru ca în ultimul act aceasta să egaleze situaţia pe tabelă 64-64, dar fără să treacă la conducere fie şi pentru o singură fază. Sibiul a replicat imediat şi s-a desprins din nou, dar cu o mai mare atenţie în apărare care în final i-a adus a doua victorie în faţa CSM-ului în acest sezon.

Pratt şi Dragoste au fost cei mai buni marcatori ai gazdelor, cu 22 respectiv 14 puncte, în vreme ce ultima achiziţie a „leilor roşii" s-a remarcat prin cele 17 puncte puse pe tabelă, urmat de Gajovic cu 16.

Pentru CSM CSU Oradea urmează etapa a 13 în care luni va întâlni, de la ora 18, lanterna roşie, Dinamo Bucureşti.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri