BASCHET. Egalitate între Sibiu şi Oradea, în semifinala Ligii Naţionale de baschet

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet sibiu

CSU Sibiu a egalat scorul la general în semifinala Ligii Naţionale de baschet, cu CSM CSU Oradea. După ce au fost învinși în partida de sâmbătă,  luni seară, în sala Transilvania, elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat al doilea meci cu 85-78.

"Cu siguranţă există regretul pierderii ultimului meci, care după aspectul jocului cred că puteam să-l câştigăm. Se pare că nu am intrat suficient de motivaţi în al doilea joc, iar acest lucru ne-a costat; pe când cei din Sibiu au făcut un joc de excepţie din punct de vedere al angajamentului fizic", susţine Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Obligată să învingă pentru a nu îşi complica şansele de calificare în finală, formaţia din Sibiu a câştigat primele două sferturi și avea la pauza mare un avans de 8 puncte: 47-35. CSM CSU a replicat printr-un sfert trei excelent și s-a apropiat la doar trei puncte de gazde. Cu Tyler Laser autor a 32 de puncte, Sibiul și-a revenit în ultimul sfert și a reușit să câștige.

"Per total, trebuie să ne declarăm mulţumiţi cu acest rezultat, şi faptul că am adus seria la Oradea şi avem de partea noastră publicul nostru cred că e un argument şi un atu important pentru echipa noastră", spune Sere.

Semifinala se mută vineri la Oradea, unde cele două formaţii se vor confrunta în al treilea meci care va începe la ora 20. La aceeași oră, dar duminică, este programată a treia confruntare. Ambele jocuri din Arena „Antonio Alexe" vor fi transmise în direct de Digisport.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri