Baschet feminin | CSU CSM Oradea a cedat în fața Rapidului

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet feminin Oradea

Fetele de la CSU CSM Oradea au ratat şansa celei de-a treia victorii consecutivă în grupa a doua valorică din Liga Naţională de baschet feminin. Bihorencele au cedat cu 70-73 în fața Rapidului, în cadrul etapei a cincea.

„Eu sunt mândru de fetele tinere, au luptat mult, au ţinut piept Rapidului care, totuşi, este o echipă care joacă de foarte mult timp împreună, cu câteva jucătoare experimentate. Fetele s-au luptat, putea să câştige oricine. Azi a câştigat Rapid", a declarat Mihai Coldea, antrenorul CSU CSM Oradea.

Partida a stat mereu sub semnul echilibrului. Oradea a condus cu 30-20, însă Rapid a revenit şi a preluat iniţiativa după un parţial de 13-0. Experienţa a fost cea care a făcut diferenţa, chiar dacă bihorencele au trecut la conducere cu două minute înainte de final.

„Noi jucăm cu jucătoare tinere şi foarte tinere. Anisia, la 15 ani joacă 35 de minute, Mititelu, din nou, o jucătoare de 19 ani. Acesta este lotul cu care noi lucrăm şi nu ne rămâne decât să creştem", spune antrenorul CSU CSM Oradea.

Roxana Bejan, cu 22 de puncte marcate, a fost cea mai bună jucătoare a meciului, în vreme ce Nicoleta Mititelu a înscris pentru Oradea 20 de puncte. În etapa următoare, CSU CSM va juca duminică, pe terenul formaţiei din Târgu Secuiesc.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri