BASCHET FEMININ. Pas greșit pentru CSU CSM Oradea, pe propriul teren

Data publicării:
sport baschet feminin

Eșec surprinzător pentru baschetbalistele de la CSU CSM Oradea. După ce s-au impus în tur, pe terenul Agronomiei, bihorencele au cedat duminică meciul disputat acasă.

Oradea nu a putut evita primul eșec de acasă, scor 73-89, în ciuda celor 26, respectiv 18 puncte marcate de Mobley și Dorsett.

"A fost un meci în care ne-a lipsit mult concentrarea și mai ales finalizările de sub panou. Așa sunt sportivii - dacă câștigă în deplasare nu te mobilizezi…", a declarat Adriana Niculescu, antrenoarea CSU CSM Oradea.

Primele două sferturi ale confruntării s-au derulat sub semnul echilibrului. CSU CSM și Agronomia au fost egale la pauză, 48-48. Diferența s-a făcut în repriza a doua, când oaspetele au câştigat ambele sferturi la aceeaşi diferenţă de opt puncte.

"Noi ne-am dorit să câștigăm, nu am putut. Dar noi avem încă trei meciuri cu echipe care luptăm pentru a accede în grupa 1-4 și atunci sperăm să dăm dovadă de mai multă încredere în noi, probabil asta ne-a lipsit", susţine Adriana Niculescu.

Ajunsă pe locul al treilea, CSU CSM va avea ocazia să se redreseze în etapa programată pe 1 aprilie, când la Oradea va veni Rapidul.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri