BASCHET. Franklin vrea primul trofeu cu Oradea. CSM participă la Final Four-ul Cupei României de la Ploieşti

Data publicării:
franklin

Căpitanul texan al "leilor roşii", Will Franklin, consideră că Oradea are şansa ei în acest miniturneu. Adversară îi va fi în semifinale BCM U Piteşti.

„Piteştiul este o echipă foarte bună, bine structurată şi organizată. Au un prim cinci puternic, în care se remarcă în special poziţiile 1, 2 şi 5. Va fi o luptă, o bătălie interesantă, în care va trebui să fie extrem de concentraţi", consideră Will Franklin, căpitanul CSM Oradea.

Cu două obiective din trei îndeplinite, Will Franklin nu simte o presiune suplimentară pentru jocurile din Cupa României.

"Cupa este o competiţie diferită de campionat, dar sigur noi ne dorim să o câştigăm, deci putem spune că este cel mai important meci al sezonului. Însă, când va urma etapa următoare din campionat, acel meci va fi cel mai important. Noi considerăm că fiecare meci, cupă sau campionat, este important."

Antrenorul din teren al "leilor roşii" a vorbit şi despre primul tur al play-off-ului, fază în care Oradea va întâlni Craiova. Echipă olteană este considerată de american drept una din cele mai imprevizibile din liga naţională.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Ciprian Platona
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri