Sari la conținut

BASCHET. Înfrângere neaşteptată pentru CSM CSU Oradea, la Galaţi

CSM CSU Oradea a suferit o înfrângere ruşinoasă în deplasarea de la Galaţi, unde Phoenix s-a impus cu 89 la 86. A fost un meci dominat de echipa de pe malul Dunării care, deşi era cotată cu şansa a doua, a crezut în victorie până în ultima clipă.

De cealaltă parte, orădenii au încasat în doar două sferturi 51 de puncte şi doar aruncările de trei puncte i-au ţinut în joc. Pe final, băieţii pregătiţi de Cristi Achim au revenit la doar două puncte de adversar, însă gălăţenii au fost mai inspiraţi în ultimul minut de joc.

Orădenii au avut şansa egalării la ultima fază, însă Stamenkovic nu a avut soluţii la repunerea de la margine şi mingea a ajuns în cele din urmă la un adversar.

Pentru CSM s-au remarcat Mandache şi Gajovic, autori a 24, respectiv 19 puncte. În schimb, alţi patru jucători cu minute importante nu au trecut de borna celor 10 puncte marcate. În urma înfrângerii de sâmbătă, Oradea ajunge la o linie de clasament cu trei victorii şi două înfrângeri. Următorul adversar al CSM va fi SCM U Craiova.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Pe aceeași temă