Sari la conținut

BASCHET. Invincibilitate în campionat. CSM-CSU Oradea a învins la Tîrgu Mureş cu 85-76

„Consider că per ansamblu am fost echipa mai bună și am obținut un succes meritat. Este adevărat că Tîrgu-Mureș a fost echipa mai bună în diferite momente ale jocului. În schimb, noi am avut un prim sfert foarte bun, acolo unde cred că s-a făcut diferența, deoarece ne-am desprins devreme și am forțat adversarul să alerge după rezultat", spune Cristian Achim, antrenorul CSM-CSU Oradea.

Secvenţa trei a fost cea care a dat speranţe mureşenilor, după ce au reuşit să reducă cinci puncte din ecartul luat de orădeni. Oaspeţii au gestionat perfect sfârşitul jocului, astfel că distanţa de nouă puncte în favoarea Oradei s-a păstrat până la final.

„Mi s-a confirmat părerea că BC Mureș are în componență foarte mulți jucători cu valoare individuală deosebită. Am avut un avantaj consistent pe care l-am irosit aproape în întregime. Mureșul a revenit pe niște coșuri de trei puncte datorate calității și inteligenței acestor jucători și antrenorului care îi pregătește", spune Achim.

Cel mai bun jucător al orădenilor în disputa de la Tîrgu Mureş a fost pivotul Bogdan Ţîbîrnă, autor a 20 de puncte. În etapa a patra, CSM-CSU Oradea va primi duminică, vizita celor de la U BT Cluj-Napoca.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş