BASCHET. "Leii" orădeni i-au ţinut pe "militari" la respect: CSM Oradea - Steaua 83-62

Data publicării:
sport steaua

Cu o evoluţie la superlativ, leii orădeni au etalat sâmbătă seară un joc care în sfertul trei a semănat mai degrabă cu spectacolul din NBA. Slum-dunkurile, aruncările de la distanţă şi combinaţiile spectaculoase au făcut deliciul publicului, care a aplaudat în picioare finalul de joc ce a prins CSM doar cu jucători români pe teren.

Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea: „Se pare chiar că ne-a priit, aşa un pic, această vacanţă chiar dacă a fost prin spitale, şi, lăsând aşa un pic gluma la o parte, sincer chiar am făcut un meci foarte bun astăzi." 

Cele 21 de puncte diferenţă pe tabelă l-au lăsat aproape fără replică pe Mladen Jojic, antrenorul Stelei, care a ţinut totuși să remarce superioritatea Oradei la toate capitolele. Inclusiv a publicului. „Pentru mine Oradea nu este o surpriză. Ştiu că este greu să accept asta, dar probabil cauza înfrângerii a fost şi faptul că noi nu am jucat prea bine, în special în debutul reprizei a doua, când am primit puncte foarte uşor."

Pentru Oradea, bucuria revenirii în campionat cu o victorie nu a ţinut mult. Cristian Achim şi-a scos elevii şi de Ziua Naţională a României la antrenament.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri