BASCHET. Martin Zeno, patru luni în afara terenului

Data actualizării: Data publicării:
sport probleme CSM

Reaccidentarea lui Martin Zeno a făcut ca jucătorul să fie operat chiar în ziua victoriei obținute de orădeni cu Dinamo. Problemele reapărute la tendonul rotulian îl scot din nou pe american din circuit pentru aproximativ patru luni. Asta numai dacă perioada de recuperare va decurge perfect, spun oficialii clubului.

„Zeno a dispărut pentru echipa noastră din nou pentru o perioadă foarte lungă de timp. Eu sunt extrem de afectat de această pierdere. Asta este viaţa, nu trebuie să ne plângem, trebuie să încercăm să găsim soluţii", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Tehnicianul orădean a explicat motivele reaccidentării lui Zeno, jucător care nu a evoluat în acest sezon decât în trei partide oficiale.

„Problema lui datează de dinaintea venirii lui la Oradea. Nu are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă, doar că acum a cedat", explică Achim.

Rămas fără doi jucători de bază, tehnicianul CSM spune că după Kris Richard, Oradea va încerca să mai aducă un nou conducător de joc.

„Sigur că toţi pot să dribleze, nu asta e problema, problema e că ne trebuie un anumit profil şi cu siguranţă noi încercăm să mai aducem un jucător de acest gen."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri