BASCHET. Meci pierdut pe final. Phoenix Galaţi - CSM CSU Oradea 67-65

Data actualizării: Data publicării:
Phoenix CSM

Lipsită de aportul lui Nicoară, Barnette şi Pasalic, CSM CSU Oradea, a cedat sâmbătă, cu 65-67, pe terenul celor de la Phoenix Galați. Pentru penultima clasată în Liga Naţională victoria părea să fie ultima şansă de-a rămâne în cărţi pentru o eventuală clasare între primele opt echipe.

Phoenix CSMfoto: Facebook/ Phoenix Galaţi

„Am luat o victorie extrem de importantă,  o victorie de moral, o victorie care ne dă încredere şi din acest moment numai de noi depinde ceea ce se poate întâmpla", a declarat Florin Nini, antrenorul Phoenix Galaţi.

CSM CSU Oradea a cedat partida în ultimele secunde de joc. După ce Zeno, cel mai bun marcator al orădenilor, cu 16 puncte, a egalat cu 17 secunde înainte de final, Milos Bojovic a punctat decisiv pentru gazde cu patru secunde înainte de fluierul final. Oradea a forţat victoria în ultima secundă, dar aruncarea de la distanţă a lui Denison nu şi-a găsit ţinta.

Phoenix CSM1foto: Facebook/ CSM Oradea

„Mă bucur că am putut aduce victoria aceasta gălăţenilor. I-am pus pe jar şi în seara aceasta şi în meciul cu Sibiu şi cu Cluj şi mă bucur că am reuşit să spargem acest ghinion şi am învăţat din celelalte înfrângeri pe final", a spus Adrian Guţoaia, jucătorul Phoenix Galaţi.

Pentru campioana en titre a fost a doua înfrângere consecutivă în campionat, după ce în urmă cu o săptămână a cedat în faţa celor de la U BT Cluj-Napoca.

Marţi, Oradea are parte de un examen dificil în Europa, pe terenul turcilor de la Pynar Karsyiaka.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Marian Munteanu/ Digi24 Galaţi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri