BASCHET. Milan Mitrovic este antrenorul asistent al CSM-U Oradea 

Data publicării:
SPORT milan mitrovic

Milan Mitrovic a fost numit în funcţia de antrenor asistent în vara anului trecut şi a devenit în scurt timp mâna dreaptă a lui Cristi Achim. La meciurile oficiale, sârbul îl sfătuieşte pe antrenorul principal.

"Antrenorul principal nu poate să vadă toate micile detalii. Rolul meu ca antrenor asistent este de a-i da acele detalii care poate că i-au scăpat şi să-l sfătuiesc cât pot mai bine, pentru că interesul nostru e să câştigăm", susţine Mitrovic.

Antrenorul în vârstă de 33 de ani nu a avut probleme de adaptare la Oradea, unde a găsit un nucleu de jucători din fosta Iugoslavie.

"Atât ca antrenor cât şi ca om e o persoană de treabă. Ştie ce are de făcut şi ne e de mare ajutor atât nouă, cât şi antrenorului (n.n. - Cristian Achim)", spune Vujadin Subotic, căpitanul CSM-U Oradea.

"Vrea să înveţe, are o educaţie importantă în baschet şi e tot timpul zâmbitor! E un băiat extraordinar", îl caracterizează Rade Markovic, baschetbalist CSM-U Oradea.

După ce a acceptat oferta Oradei de a deveni antrenor asistent, pe Milan Mitrovic l-a impresionat cel mai mult publicul din Arena "Antonio Alexe".

"A fost ciudat faptul că după fiecare meci facem un tur al sălii şi salutăm publicul. A fost ciudat, dar m-am obişnuit! Iar energia pe care ne-o oferă publicul la fiecare meci e incredibilă."

Milan Mitrovic are o experienţă de peste 12 ani în antrenorat. De-a lungul timpului a pregătit mai multe echipe de juniori din Serbia, iar în ultimii ani a fost, pe rând, antrenor asistent şi antrenor principal la Radnicki Belgrad în prima ligă. Mitrovic este şi secretarul general al antrenorilor de baschet din Serbia, o instituţie recunoscută pe plan mondial.


Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Darius Pop

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri