BASCHET. Nemulţumiri înaintea Supercupei României

Data publicării:
sport baschet supercupa Oradea Cluj

Duelul de sâmbătă din finala Supercupei României la baschet, dintre CSM CSU Oradea şi U BT Cluj-Napoca, este prefaţat de un război psihologic. Mai marii grupării campioane şi-au arătat nemulţumirea faţă de felul în care s-a gestionat prezenţa jucătorilor la acţiunile reprezentativei tricolore.

Dacă orădenii Nicolescu şi Watson au răspuns pozitiv şi astfel au absentat două săptămâni de la pregătirea centralizată a lotului CSM, clujenii au spus pas.

„Este o onoare pentru jucătorii noştri să participe la acţiunile echipei naţionale, dar cei doi jucători ai Clujului, Vlad Moldoveanu şi Roland Török, nu s-au prezentat la acţiunile echipei naţionale", a remarcat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Orădenii spun că lipsa de la "naţională" a celor doi jucători ai Clujului este cel puţin stranie.

„Ei au jucat la echipa de club cu o zi înainte de dubla manşă a noastră. Nu cunosc motivele, nu e treaba mea, dar consider că nu este fair, atâtatimp cât noi care eram angrenaţi într-o competiţie de Champions League, de cel mai înalt nivel, iar ei nu aveau nicio altă competiţie în faţă, să se abordeze astfel", consideră Sere.

Supărarea campionilor este motivată şi prin faptul că acum doi ani solicitarea lor ca Bogdan Ţîbîrnă să fie menajat a fost refuzată.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri