BASCHET. Noi i-am învins, ei s-au calificat. CSM Oradea - Royal Hali Gaziantep 73-71

Data publicării:
sport gazyantep

Hotărâtă să-şi lase amprenta la prima sa prezenţă în Europa, formaţia orădeană a început bine şi după zece minute de joc a avut un avans de cinci puncte pe tabelă. Cu orgoliul rănit, Royal Hali Gaziantep a ripostat în sfertul doi şi la pauza mare a întors balanţa în favoarea sa, tot cu cinci puncte, 40-35.

Secvenţa trei l-a avut în prim plan de Daniel Dillon care cu două aruncări de la distanţă în primele secunde, a bulversat defensiva formaţiei turce care a pornit în ultimul sfert cu un ecart de două puncte.

„Nu era obligatoriu să învingem în acest meci, dar a fost o partidă importantă pentru noi, pentru că vrem să fim în baschetul internaţional în fiecare an", spune Dillon.

La rândul său, antrenorul CSM Oradea, Cristi Achim se bucură de victorie, "mai ales că am făcut-o în faţa unei echipe foarte bune, cu jucătorii de mare valoare, în faţa unei echipe care joacă într-un campionat excepţional."

CSM şi Royal Hali s-au succedat mai apoi la conducere, şi pe un final de joc de-a dreptul spectaculos, Oradea şi-a păstrat avansul luat la ultima pauză, reuşind astfel să învingă pentru a doua oară cea mai bună echipă din grupa B.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri