BASCHET. Oradea, favorită în fața Mureșului

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet mures

CSM CSU Oradea are şansa unei noi victorii în campionat, vineri, în etapa a XV-a a sezonului regulat. Baschetbaliştii bihoreni primesc vizita formaţiei Mureşul Tg. Mureş, de care îi despart şase puncte.

Echipa lui Cristi Achim porneşte favorită în faţa formației alături de care a promovat în Liga Naţională, în 2005.

"Vom pregăti meciul cu maximă seriozitate. Vom încerca să închegăm noua echipă, pentru că putem spune aşa, avem foarte mulţi jucători noi în angrenajul acestei echipe şi acest gen de jocuri sunt foarte bine venite”, spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Un succes le-ar consolida „leilor roșii" poziția în clasament și i-ar apropia de calificarea în prima grupă valorică a campionatului.

"Ar fi oricum o victorie logică, dar lupta încă nu este încheiată pentru accederea în 1-6, şi pentru noi examenele importante abia acum vor începe. Eu chiar cred în actuala structură de echipă. Sigur, nu este un obiectiv pentru noi neapărat calificarea în primii şase, avem obiective mult mai îndrăzneţe", susţine Sere.

Partida care va reedita finala Ligii Naţionale din urmă cu două sezoane este programată vineri, la ora 17:45, în Arena "Antonio Alexe". Meciul va fi transmis în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri