BASCHET. Pinar Karsiyaka, adversara de azi a CSM Oradea, este favorită la câştigarea Ligii Campionilor

Data publicării:
sport meci 2 baschet

Primele jocuri în Liga Campionilor pun la grea încercare echipa antrenată de Cristian Achim. Orădenii vor întâlni în decurs de o săptămână principalele favorite la câştigarea grupei, Pinar Karsiyaka şi Maccabi Lezion.

Cu cinci americani şi un polonez în formaţie, echipa turcă este considerată principala candidată la câştigarea noului format a Ligii Campionilor la baschet. Acest lucru nu-l sperie pe Andrei Mandache, jucătorul orădenilor care a mai jucat împotriva turcilor.

„Acum consider că nivelul este asemănător, chiar dacă ei avut nişte rezultate surprinzătoare în campionatul Turciei, ceea ce va duce, zic eu, la un prim meci foarte disputat, în care avem şanse mari să învingem, după care să mergem în Israel şi să punem nişte probleme."

Aşteptările orădenilor la a treia prezenţă în cupele europene sunt mari.

„Sper să reuşim ceea ce nu am reuşit în celelalte două competiţii. Sper să mergem mai departe, îmi doresc şi toată lumea aşteaptă acest lucru", a declarat Rareş Paşca, căpitanul CSM CSU Oradea.

Prima deplasare pentru orădeni în grupele Champions League are loc marţi, 25 octombrie, pe terenul campioanei Israelului, Maccabi Rishon Lezion.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Opertor: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri