BASCHET. Prima înfrângere din retur. CSM-U Oradea - U BT Cluj-Napoca 68-80

Data publicării:
sport baschet U Cluj 260115

Formaţia condusã de Marcel Ţenter s-a impus la Oradea cu scorul de 80-68, la finalul unui meci pe care l-a controlat de la un capãt la celãlalt.

„Sunt bucuros că am câştigat, dar trebuie să rămânem pe trasa asta. O echipă poate să facă o victorie senzaţională şi a doua zi să nu mai joace la fel. Deci, e foarte important să ne păstrăm capul rece şi să ne vedem de treabă în continuare deoarece campionatul este lung", consideră Ţenter.

Uşor oboşiţi după victoria de la Ploieşti, orădenii s-au văzut conduși încă de la început. După un parţial de 9-0 pentru oaspeţi, elevii lui Cristi Achim au marcat primele puncte abia la jumătatea primului sfert. Nici cuplul Krapic-Pantic nu a fost suficient pentru ca CSM să întoarcă jocul în favoarea sa. Cu Hargrove şi Silvăşan exacţi în aruncările de la distanţă, U BT Cluj a învins pentru a doua oară Oradea în acest sezon.

„Echipa adversă a meritat 100% victoria. Au avut un ritm al apărării foarte bun. Au avut foarte, foarte mulţi jucători în rotaţie şi acest lucru s-a văzut", spune Cristian Achim, antrenorul CSM-U Oradea.

În ciuda înfrângerii suferite, CSM-Universitatea Oradea îºi menþine poziþia a treia în clasament, cu 24 de puncte acumulate dupã 16 etape disputate. În etapa urmãtoare, programatã vineri, de la ora 20:00, elevii lui Cristian Achim vor primi vizita celor de la CSU Sibiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri