Sari la conținut

BASCHET. Primul joc din playoff pentru CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea începe joi seria jocurilor din playoff. În prima etapă, bihorenii vor întâlni în această seară, în Arena Antonio Alexe, pe BCM U Piteşti.

Lupta dintre cele două echipe va fi decisă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.

„Avem 4-0 cu Piteştiul în acest sezon, dar din punctul meu de vedere play-off-ul este o competiţie cu totul aparte, încep fazele eliminatorii. Cu siguranţă noi avem statutul de favorită, dar totodată presiunea este pe umerii noştri", spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Gazdă a primelor două confruntări directe, Oradea se aşteaptă să întâlnească o echipă a Piteştiului rănită în orgoliu. Ultima înfrângere suferită de argeşeni în faţa „leilor roşii" a dus la schimbarea antrenorului Hristu Şapera.

„Eu cred că avem deja experienţa playoff-urilor, pentru că suntem o prezenţă constantă în fazele superioare în ultimii ani, şi sper ca atuul acesta al experienţei, şi cred eu a lotului oarecum superior valoric, fără a subestima Piteştiul, să încline în cele din urmă în favoarea noastră balanţa", susţine Şerban Sere.

Prima partidă dintre Oradea şi Piteşti din play-off-ul Ligii Naţionale, va începe azi, la ora 18, în transmisiune directă pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă