Sari la conținut

BASCHET. Primul meci din play-off pentru campioană: CSM CSU Oradea - BC Timişoara

CSM CSU Oradea intră astăzi în linie dreaptă pentru apărarea titlului naţional cucerit sezonul trecut. Primul adversar din faza eliminatorie a Ligii Naţionale este BC Timişoara.

„Play-off-ul este un alt campionat, putem spune acest lucru. Aşa cum în play-off-ul trecut am văzut prestaţii de expeţie a unor jucători importanţi, pe care încă îi avem în echipă, aşa mă aştept şi acum ca unii dintre ei să poată să facă diferenţa", a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Colege de clasament după disputarea primelor două faze a campionatului, Oradea și Timișoara se vor duela după sistemul cel mai bun din cinci jocuri.

„Noi beneficiem de avantajul terenului propriu, beneficiem de istoricul recent al întâlnirilor directe, favorabil. Eu am încredere că, dacă băieţii se vor mobiliza şi vor avea o atitudine bună, nu ne poate sta în cale nimeni", consideră Sere.

Prima confruntare dintre CSM CSU şi BC Timişoara va putea fi urmărită în direct, azi, de la ora 20, pe Digisport 3. Play-off-ul actualului sezon a fost deschis, luni, de U BT Cluj-Napoca şi SCM Craiova. Meciul a fost câștigat de clujeni cu 100-74.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa