Sari la conținut

BASCHET. Probleme medicale pentru CSM-U Oradea înaintea meciului din Cupă, cu Sibiul

"Niciodată nu am avut un start de sezon atât de prost din punct de vedere al accidentărilor", a declarat astăzi Şerban Sere, managerul secţiei de baschet a CSM-U Oradea. 

Trei jucători au schimbat terenul de joc cu infirmeria clubului. Adrian Guţoaia (foto) se află în perioada de recuperare, din cauza unor probleme medicale mai vechi. "Sperăm ca într-o săptămână şi jumătate - două să fie refăcut", a precizat Sere.

Pentru meciul cu CSU Sibiu antrenorul Cristian Achim nu se va putea baza nici pe Ante Krapic. Croatul s-a accidentat sâmbăta trectă, în meciul de la Tîrgu Mureş şi are imobilizată încheietura mâinii drepte. Sub semnul incertitudinii este şi prezenţa lui Vujadin Subotic, care a suferit o întindere.

Tot astăzi, oficialii clubului orădean l-au prezentat pe Mladen Pantic, noul pivot al CSM-U. Acesta l-a înlocuit pe Gary McGhee, despre care tehnicianul Cristian Achim a declarat că "era un jucător bun, care însă nu s-a adaptat bine echipei. Nu s-a potrivit cu jucătorii noştri". Şerban Sere a precizat că McGhee a prezentat şi unele probleme medicale.

Pantic a recunoscut că a venit la Oradea la îndemnul lui Radovan Markovic şi Vujadin Subotic, cu care este prieten. "Mi-au spus lucruri bune despre antrenorul Achim, despre echipă şi suporteri. Nu puteam să-i refuz", spune pivotul. Pantic a confirmat că nu a avut o altă ofertă pe care să o ia în serios şi că îşi doreşte ca în acest an noua lui formaţie să egaleze măcar performanţa de anul trecut, când a devenit vicecampioană.

"Pantic nu e la capacitate maximă, e undeva pe la 25%. Înainte să vină la Oradea a avut şi unele probleme medicale. Sperăm ca într-osăptămână şi jumătate să fie la potenţial maxim", a încheiat Achim.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă