BASCHET. Program infernal pentru CSM-U. Orădenii vor întâlni în primele 5 etape doar contracandidate la titlu

Data publicării:
baschet steaua csm

În primul joc al noului sezon, CSM-U va da piept în deplasare cu Steaua Bucureşti, după care vor primi vizita "vecinilor" de la Baschet Club Timişoara. Urmează duelul din deplasare cu finalista de anul trecut, Mureşul Tîrgu Mureş, şi derby-ul cu U BT Cluj. În etapa a cincea, orădenii vor evolua pe terenul oltenilor de la Energia Târgu-Jiu.

Ediţia din acest an a campionatului se va desfăşura după un sistem inedit. La finalul sezonului regulat, care va debuta pe 3 octombrie, cele 12 echipe vor fi împărţite în două grupe valorice de câte şase, în funcţie de poziţia din clasament. După încă un mini-sezon cu tur şi retur, va debuta play-off-ul.

Dacă tragerea la sorţi a programului nu a fost cu noroc, orădenii au primit veşti bune din Cupa României. În primul tur, programat pe 22 septembrie, echipa lui Cristi Achim va juca împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş. Sibienii nu au confirmat până la această oră niciun transfer, iar înscrierea în Liga Naţională a fost făcută în ultima zi rezervată acestei proceduri.

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri