BASCHET. Record: 12 victorii consecutive. CSM Oradea a învins Craiova, care a rămas în patru jucători

Data publicării:
baschet Craiova CSM

În ultimul sfert oltenii au rămas cu doar patru jucători pe teren, după o serie de faulturi intenţionate.

„Am fost timp de trei sferturi cât s-a jucat baschet normal, am fost, părerea mea, net superiori echipei din Craiova. Sigur, ei au avut nişte absenţe dar asta nu este problema noastră. Noi am încercat să jucăm cât am putut de bine", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM-CSU Oradea.

Oltenii au cedat primul sfert cu 25-17, iar până la pauza mare avansul a crescut la 11 puncte, 46-35. Oradea şi-a continuat lecţia de baschet şi în sfertul trei, câştigat la pas cu 26-17. Incapabilă să riposteze, formaţia antrenată de Oliver Popovici a apelat la anti-joc în ultimul act. Craiovenii au făcut fault după fault şi s-au ales cu şase eliminări.

„Mi se pare o lipsă crasă de respect a echipei din Craiova, îmi pare rău că trebuie să o spun, începând cu antrenorul, pentru că el a dictat această mişcare", consideră Achim.

Sub privirile lui Martin Zeno, care a semnat recent cu Oradea, elevii lui Cristi Achim şi-au trecut cu toţii numele pe lista marcatorilor. Cel mai bun marcator al partidei a fost Sean Barnette, cu 23 de puncte, urmat de Nuhanovic - 17 şi Lucic - 16.

ntr-o formă de invidiat, Oradea se pregăteşte acum pentru a treia etapă din faza a doua a campionatului în care va evolua pe terenul celor de la Mureşul Tîrgu Mureş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri