BASCHET. Revanşă cu emoţii pentru campioană: CSM Oradea – Steaua 92-83

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet

CSM CSU Oradea a ajuns la a treia victorie consecutivă după ce a învins duminică seară, pe teren propriu, pe Steaua Bucureşti cu scorul de 92-83. La conducere aproape pe întreaga durată a jocului, campioana a avut emoţii în final, când militarii au reuşit să se apropie la o singură posesie.

„O victorie frumoasă, dar nu lipsită de peripeţii. În primul rând ştiam că cei de la Steaua vor avea reacţie şi că vor juca mult mai bine după meciul pierdut de ei, acasă, cu Craiova", a spus Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Reeditarea finalei din sezonul trecut a început sub nota echilibrului. Dornică de revanşă după înfrângerera suferită în tur, CSM CSU a câştigat primul sfert cu 27-20. Cu Pasalic fără greşeală în aruncările de la distanţă, 6 din 6 pentru bosniac, Oradea s-a desprins la pauza mare la 53-38.

Răspunsul Stelei a venit în debutul părţii secunde, când a reuşit să reducă din diferenţă la nouă puncte. Oaspeţii au forţat revenirea, însă de fiecare dată orădenii au replicat prin aruncările de la distanţă.

Dacă am fi reuşit să limităm reuşitele de trei puncte ale orădenilor care au avut un procentaj incredibil, de 64%, eu spun că acum vorbeam de victoria noastră", este convins Sasa Ocokoljic, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Pasalic a fost marcatorul numărul unu al orădenilor, cu 22 de puncte reuşite, în vreme ce la Steaua Lucic, Delas şi Duric au înscris fiecare câte 16 puncte. Pentru campioană urmează duelul cu Dinamo, programat vineri, de la ora 17.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri