BASCHET. Sean Denison va rata şi meciul cu Khimik

Data actualizării: Data publicării:
sport denison

Accidentările continuă să chinuie echipa antrenată de Cristian Achim. CSM CSU Oradea se confruntă cu probleme medicale şi înaintea jocului cu Khimik Youzhny. Accidentat în meciul cu Le Mans, din grupele Champions League, canadianul Sean Denison este incert şi pentru meciul de diseară.

„Avem o foarte mare problemă legată de accidentări, pentru că am fost în formulă completă de la 1 august timp de două zile şi zece minute, ceea ce este o mare problemă pentru noi", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Considerat un jucător cu un rol extrem de important în apărare, Sean Denison are şanse mici să evolueze în etapa a cincea a cupelor europene. Pronosticul pentru o revenire rapidă este destul de scăzut.

„Nu este nimic cu el, va juca când îşi va reveni. Nu pare a fi o problemă foarte gravă, dar atâta timp cât nu-i poate ridica mâna, despre ce discutăm", susţine Cristian Achim.

Campioana a fost în efectiv complet doar pentru jocul din Franţa, cu Le Mans, unde s-a accidentat Denison. Pivotul completează în acest sezon o listă destul de lungă a jucătorilor care au ratat din motive medicale perioada pregătirilor sau a startului de campionat.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri