BASCHET. U-BT Cluj-Napoca a câștigat Supercupa României pe terenul campioanei CSM CSU Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport supercupa romaniei Oradea cluj
sursă foto: Roby Boros/ Facebook CSM Oradea

CSM CSU Oradea a ratat, pentru a doua oară, câştigarea Supercupei României. Într-un meci disputat sâmbătă, în Arena „Antonio Alexe", orădenii au fost învinşi de U BT Cluj-Napoca, cu scorul de 76-83.

„Ca obiectiv, ca unul din obiective, ce e drept nu a fost cel mai important, însă unul dintre ele a fost câştigarea Supercupei. Indiferent că am jucat afară am arătat tărie, am arătat forţă şi cred eu că în repriza a doua nu s-a pus problema învingătorului de prea multe ori", a declarat Mihai Silvăşan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

"Leii roşii" au ţinut pasul cu deţinătoarea Cupei doar în primele două sferturi. La pauza mare scorul era 39-40. Echilibrul s-a rupt în sfertul al treilea în care clujenii s-au desprins la 16 puncte. Watson şi Richard, cei mai buni oameni ai CSM, nu au putut evita înfrângerea.

"Un meci venit mult, mult, mult prea devreme pentru noi. Eu ştiam că aşa stau lucrurile, doar că era normal să sperăm până în ultima secundă a jocului. Statistic, am fost inferiori la absolut toate capitolele", a spus Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Pentru CSM CSU Oradea urmează prima etapă din noua ediţie de campionat, în care primeşte vizita celor de la SCM Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri