BASCHET. Umana Veneţia - CSM CSU Oradea 89-78. Campioana a ratat play-off-ul Champions League

Data actualizării: Data publicării:
Umana CSM baschet

Campioana României la baschet masculin, CSM Oradea, a fost învinsă în deplasare de formaţia italiană Umana Reyer Veneţia, cu scorul de 89-78 (52-38), în ultimul meci din grupa B a Basketball Champions League. Oradea a ratat astfel calificarea în play-off-ul competiţiei, dar va continua în optimile FIBA Europe Cup.

Principalii marcatori ai CSM Oradea au fost Denison - 19 puncte şi Mirkovici - 18, iar de la Umana s-a remarcat Haynes - 17 puncte. În urma rezultatului, CSM Oradea are 20 de puncte, dar nu se clasează în primele cinci din grupă, ratând faza play-off după 18 meciuri în competiţie, încheiate cu nouă victorii şi nouă înfrângeri.

Primele patru clasate în fiecare din cele cinci grupe, alături de cele mai bune patru clasate pe locurile 5 se vor califica în play-off (24 în total). Celelalte echipe, între care şi CSM Oradea, vor continua în optimile de finală ale FIBA Europe Cup, fază pe care au ratat-o alte două formaţii româneşti – U Banca Transilvania Cluj şi BC Mureş.

CSM Oradea a fost singura din participantele în BCL care s-a calificat în faza grupelor după ce a trecut două tururi preliminare. Campioana este prima echipă din România ajunsă în faza grupelor.

preluare digisport.ro
sursă foto: basketballcl.com

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri