BASCHET. Un pas spre Final Four. CSM-CSU Oradea - Steaua 77-76, în Cupa României

Data publicării:
baschet CSM Steaua

Cristian Achim, antrenorul CSM-CSU Oradea: „Nimic nu este jucat în perspectiva manşei a doua. Nici dacă pierdeam la două, trei puncte sau cinci puncte nu era nimic pierdut. Nici acum nu este nimic câştigat, nici dacă am fi câştigat la şapte, opt, la zece puncte."

Steaua a avut un start perfect şi după primul sfert a avut un avans de 11 puncte. Deşi l-au avut pe Titus Nicoară cel mai bun marcator al partidei, steliştii au comis pe final greşeli care i-au adus înfrângerea.

Titus Nicoară, jucător Steaua Bucureşti: „Am început bine meciul, ne-am relaxat la pauză puţin, dar cred că a fost un meci cap la cap şi pe final au câştigat, dar sunt două manşe, deci, totul se joacă."

Hristu Şapera, antrenorul CSM-CSU Oradea: „Am făcut anumite greşeli simple care ne-au costat puncte importante." 

CSM Oradea a recuperat punct după punct, ajutată de evoluţia bună a jucătorilor români, dar şi de debutul pivotului sloven Miha Zupan.

Andrei Mandache, jucător CSM-CSU Oradea: „Mă bucur că am revenit. Am avut un început mai prost şi am revenit în joc şi am reuşit să câştigăm un meci care, zic eu, a fost foarte important pentru moralul echipei."

Returul care va decide echipa ce va merge în Final Four este programat sâmbătă, în Capitală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri