BASCHET. Vânzare record de abonamente pentru CSM CSU Oradea

Data publicării:
sport vanzare bilete 070916

Record de abonamente vândute de CSM CSU Oradea. După ce anul trecut au fost date sub 200 de abonamente, titlul cucerit în această vară de "leii roşii" a mărit şi mai mult interesul orădenilor pentru baschet.

Dovadă cele peste 700 de abonamente vândute deja, de două ori mai multe dect în ultimii doi ani la un loc.

„Acest lucru arată faptul că publicul spectator iubeşte această echipă, este ataşată faţă de ea. Vreau să le mulţumesc pentru acest lucru”, a declarat Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Publicul orădean este aşteptat în continuare la sediul clubului, unde sunt puse în vânzare abonamentele. Disputarea fiecărui meci de acasă cu casa închisă ar reprezenta un nou record pentru Oradea.

„Eu sper să ajungem la 900-1000 de abonamente. În funcţie de solicitări m-aş bucura să avem două mii de abonaţi. Echipele mari aşa procedează, nu?”, spune Sere.

Până la epuizarea abonamentelor, clubul orădean a scos la vânzare bilete pentru primul meci oficial al sezonului. Este vorba despre Supercupa României, care va avea loc joi, 15 septembrie, la Oradea. În perioada 7-11 septembrie tichetele pot fi cumpărate doar online, de pe site-ul eventbook.ro. De luni, 12 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare şi la sediul clubului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri