BASCHET. Victoria, singura variantă pentru CSM CSU Oradea în meciul cu Khimic Youzhny

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet Le Mans

Cele mai bune echipe ale momentului în baschetul românesc şi ucrainean se vor afla faţă în faţă, în această seară, pe parchetul Arenei „Antonio Alexe". Cu câte un singur meci câştigat după patru etape în grupele Champions League, CSM CSU Oradea şi Khimik Youzhny ţintesc doar victoria.

Titus Nicoară, jucătorul CSM CSU Oradea: „Dorim victorie pentru a rămâne totuşi în cărţile calificării, pentru că am văzut: este o grupă echilibrată, au fost rezultate surpriză; să facem şi noi două victorii, asta este important."

Cu evoluţii bune în ultimele două dispute în Europa, CSM CSU vrea să impresioneze din nou.

Cred că fiecare dintre noi îşi doreşte să arate (...) Europei că în România se joacă un baschet de calitate; să obţinem cât mai multe victorii şi, dacă se poate, chiar calificarea, pentru că ar fi o performanţă senzaţională pentru Oradea şi cred că merităm acest lucru", crede Nicoară.

Spre deosebire de echipele întâlnite până acum de orădeni, Khimik are un lot format în mare parte din jucători autohtoni, ucraineni. Duelul pentru evitarea ultimului loc în grupă va începe la ora 19:30 şi poate fi urmărit în direct pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri