BASCHET. Victorie în ultimele secunde pentru CSM CSU Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet Kosice

Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a pus capăt actualei campanii de pregătire cu o victorie. Sâmbătă, „leii roşii" i-au învins cu 65-64 pe slovacii de la Klub Basket Koisce, în ultimul joc de verificare înaintea „dublei" din cupele europene cu Balkan Botevgrad.

"Un meci tipic de pregătire. Noi am încercat să substituim cumva lipsa lui Valeika şi să încercăm să ne adaptăm din mers. Am încercat să ne creăm relaţii de joc", a spus, după meci, Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Slovacii s-au dovedit adversari redutabili. Kosice s-a instalat la conducere încă din primul sfert, pe care l-a câştigat cu 26-17. Oradea a dat primele semne de revenire în sfertul al treilea, când a redus la cinci puncte avansul oaspeţilor.

Victoria s-a conturat abia în finalul jocului, iar aruncarea de la semidistanţă a lui Martin Zeno a stabilit scorul final, 65-64.

În ciuda victoriei, antrenorul Cristian Achim are în continuare probleme de lot. Deocamdată, CSM CSU nu a efectuat niciun antrenament în efectiv complet.

Miercuri, de la ora 20:30, CSM CSU Oradea va disputa primul joc oficial din noul sezon, pe terenul celor de la Botevgrad.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri