BASCHET. Victorie în zece secunde. CSM Oradea - BC Timişoara 59-58

Data publicării:
sport baschet timisoara 280214

Deşi au pornit favoriţi, leii roşii s-au jucat încă o dată cu inimile fanilor, a căror tensiune a căpătat valori uriaşe în special pe finalul meciului. Nimic nu a mai contat însă atunci când asistul perfect a lui Franklin a fost transformat cu siguranţă în două puncte de Subotic. CSM şi-a trecut astfel în cont a şasea victorie consecutivă din retur.

„Sunt şase victorii consecutive, suntem pe primul loc în campionat, încă o dată, am bătut Timişoara de patru ori consecutiv, ceea ce nu s-a mai întâmplat de secole, însă, sincer, am foarte multe nemulţumiri", spune Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea.

Timişoara a venit la Oradea hotărâtă să-şi joace ultima carte ce ar fi putut-o menţine în cursa pentru play-off. A părut să aibă mâna câştigătoare prin Jovanovic şi Lăpuşte, care s-au întrecut în aruncări de la distanţă. Însă, CSM a dublat miza pe final şi a luat potul cel mare: a revenit pe prima poziţie în clasament.

„Pot să spun că, de această dată, înfrângerea asta ne-a marcat. Eu am trecut prin multe şi am multă experienţă ca antrenor, dar după acest meci eu nu ştiu cum am să mă duc la sală", susține Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara.

Pentru orădenii emoţiile vor continua duminică, când leii roşii vor disputa derbiul campionatului în sala Olimpia din Ploieşti, cu campioana en titre, CSU. Meciul va fi transmis în direct de Digi24 Oradea, cu începere de la ora 17:45.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Robert Rezmuves
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri