BASCHET. Victorie la scor pentru CSM Oradea: 103-69, cu Chiajna

Data publicării:
baschet chiajna 161213

Cu toate acestea, CSM a trecut de borna celor 100 de puncte marcate într-un meci. A fost pentru prima dată în acest campionat, iar 11 dintre ele au fost reuşite de juniorul Andrei Ciordaş.

Cristian Achim, antrenorul CSM Oradea: „A fost un pic cam greu să ne concentrăm, în special la începutul meciului. Poate în anumite situaţii este firesc, dar până la urmă ne-am, am reuşit să ne intrăm în ritm."

Chiajna a încercat să ţină pasul cu Oradea atât cât a putut, adică preţ de două sferturi. Din secvenţa trei totul s-a rupt pentru Concordia, iar CSM-ul a rulat tot lotul avut la dispoziţie şi a adunat punct după punct cu aproape toţi jucătorii. Excepţie a făcut doar Horia Hora. În faţa unei asemenea evoluţii, tehnicianul oaspeţilor s-a văzut nevoit să-şi scoată din nou pălăria în faţa leilor roşii.

Vlastimir Vukadinovic, antrenorul Concordiei Chiajna: „Şi ultima dată când am fost aici tot a trebuit să felicit echipa Oradea, o fac din nou, acum cu plăcere. O echipă frumoasă şi cu jucători individual luaţi de o calitate excepţională."

Marţi, CSM va pune capăt aventurii în Europa, tot în faţa propriului public. În direct la Digi24 Oradea, de la ora 19:45, CSM va primi vizita turcilor de la Royal Hali Gaziantep.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri