BASCHET. Will Franklin, idolul copiilor. Cei mai mici baschetbalişti din Oradea visează să joace pentru CSM

Data publicării:
sport Franklin 140715

Chiar dacă sezonul trecut a părăsit Oradea şi a evoluat în Polonia, Franklin nu a fost uitat de cei mai mici baschetbalişti din oraş.

"Joacă foarte frumos, un baschet de calitate, foarte frumos, şi îmi place cum joacă, cum se uită, cum gândeşte în teren", spune Paul Bembea, baschetbalist.

Micii baschetbalişti, care săptămâna trecută au reprezentat LPS Bihorul la campionatul naţional de minibaschet de la Mangalia, visează să joace pentru echipa mare a Clubului Sportiv Municipal. Juniorii sunt cei care îi însoţesc pe teren pe seniori înainte de fiecare meci disputat "acasă" şi recunosc că sunt impresionaţi de atmosfera creată de fanii orădeni.

"Publicul este foarte încins, să zic aşa, este foarte multă tensiune şi se pune foarte mult accent pe coşuri şi scor", crede Radu Ştefan Zburlea, baschetbalist.

Echipele de juniori mici ale Liceului Sportiv din Oradea au cucerit în acest an un titlu de campioană la minibaschet şi au jucat în finalele campionatului din Ungaria. În plus, în competiţia Under 13 ani s-au calificat între primele opt echipe din ţară.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri