Sari la conținut

Bătaie în plină stradă în Oradea. 19 bărbaţi au fost reţinuţi după ce au agresat doi tineri

Bătaia a avut loc duminică, în jurul orei 20. Atunci, poliţiştii bihoreni au fost anunţaţi prin 112 că doi tineri au fost loviţi pe o stradă din Oradea. „Un grup mare de persoane, înarmate cu obiecte contondente, au coborât din două autoutilitare de transport marfă şi au agresat doi tineri întâlniţi pe stradă, de 22, respectiv 25 de ani, cărora le-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii", au transmis reprezentanţii Poliţiei Bihor, printr-un comunicat.

Nu mai puţin de patru apeluri au fost făcute la numărul de urgenţă 112. La locul incidentului au sosit 45 de poliţişti de ordine publică şi de la Biroul de Investigaţii Criminale Oradea, însoţiţi de mascaţi. În scurt timp, au fost identificate 26 de persoane bănuite că ar fi fost implicate în bătaie. Toate au fost duse la sediul Poliţiei Oradea, unde au fost identificaţi, iar maşinile pe care le-au folosit şi armele albe pe care le-au deţinut au fost cercetate de criminalişti.

Cei duşi la Poliţie sunt din Oradea şi au între 15 şi 45 de ani. Anchetatorii au aflat că agresorii au vrut să se răzbune, după un conflict petrecut cu o seară înainte, în care a fost implicată o persoană din anturajul agresorilor. În urma cercetărilor, 19 persoane au fost reţinut sub acuzaţiile de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire.

Ancheta este continuată sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

editor web: Adrian Laboş