BIHOR. Efectele vântului puternic de sâmbătă: copaci doborâţi, maşini avariate, localităţi fără electricitate

Data publicării:
pom cazut1

Pompierii din Oradea au fost solicitaţi sâmbătă, prima dată la ora 3, apoi la ora 8:20, pe străzile Aluminei şi Iza, unde doi copaci au căzut pe două maşini. În cursul zilei, un alt apel a trimis echipele Detaşamentului 2 la o şcoală de pe strada Italiană, unde s-a prăbuşit un arbore.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.20, echipajele din Băile 1 Mai au intervenit în Cihei, unde coşul de fum al unei locuinţe a fost doborât de vântul puternic. Două ore mai târziu, pompierii din Marghita au fost chemaţi să înlăture un copac căzut pe drumul judeţean 191F. 

„În dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 11.10, pompierii militari din cadrul Staţiei Aleşd au acţionat cu motofierăstraiele şi alte accesorii din dotare pentru degajarea unui copac, parţial căzut în curtea unei societăţi comerciale", au transmis reprezentanţii ISU Crişana.

Rafalele de vânt au avariat mai multe linii electrice şi posturi de transformare. Din acest motiv, timp de mai multe ore, 30 de localităţi din Bihor nu au fost alimentate parţial cu electricitate.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri