BIHOR. Femeia filmată când a luat flori dintr-o jardinieră, prinsă de poliţişti

Data actualizării: Data publicării:
foto furt flori Salonta

O femeie din oraşul bihorean Salonta, înregistrată de o cameră de supraveghere în timp ce lua flori dintre-o jardinieră, a fost identificată de poliţişti. Oamenii legii s-au sesizat după ce imaginile au fost postate pe o reţea de socializare.

Imaginile cu furtul florilor din jardiniera de lângă Casa de Cultură din Salonta au fost postate marţi, la amiază pe Facebook, şi au fost distribuite de localnici în speranţa că hoaţa va fi prinsă repede. Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 6 dimineaţa, iar femeia a acţionat sigură că nu o vede nimeni.

Din imagini se vede cum ia pur şi simplu florile, le pune într-o pungă şi pleacă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Câteva ore mai târziu au intrat pe fir poliţiştii.

"În jurul orei 18, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta s-au sesizat din oficiu ca urmare a unei filmări postată pe un site de socializare cu privire la faptul că în aceeaşi zi, la ora 6:15, o persoană necunoscută, de sex feminin, a sustras patru flori care fuseseră plantate într-o jardinieră situată în fața unei instituţii publice din municipiul Salonta", a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cucvânt al Poliţiei Bihor.

În această dimineaţă, în jurul orei 11, femeia acuzată de furt a fost identificată: este vorba despre o localnică de 49 de ani, de la care oamenii legii au recuperat florile sustrase.

foto furt flori Salonta1
foto: Facebook Judit Sala

Într-o declaraţie pentru eBihoreanul, directorul Casei de Cultură din Salonta, Zoltan Kovacs, a precizat că este al doilea furt petrecut în ultimele două luni. Primul s-a produs seara, iar pentru că faţa suspectei nu s-a văzut clar pe înregistare, ea nu a putut fi identificată.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri