Sari la conținut

BIHOR. O femeie a murit şi trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut între Valea lui Mihai şi Curtuişeni

Apelul la numărul de urgenţă 112 a venit la ora 8:02. Echipajul de descarcerare de la pompieri a intervenit ca să scoată din autoturismul Volkwagen trei persoane, care erau prinse între fiare.

"La locul indicat s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de pompieri militari, din care două de descarcerare şi două de prim ajutor calificat, din cadrul Staţiilor de Pompieri Valea lui Mihai şi Săcueni, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean", au transmis reprezentanţii ISU Crişana.

O femeie de 51 de ani se afla în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproape o oră, a murit. Soţul ei a suferit răni uşoare. În schimb, şoferii celor două vehicule au suferit fracturi la picioare şi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea.

Potrivit primelor cercetări, se pare că şoferul autoturismului a încercat să efectueze o depăşire în condiţii de vizibilitate redusă, sub 50 de metri, din cazuza ceţii. Maşina s-a ciocnit cu o dubiţă care venea din sens opus. 

Editor web: Adrian Laboş

Foto: ISU Crişana