BIHOR. Un bărbat a fost împuşcat mortal pe un fond de vânătoare

Data actualizării: Data publicării:
puscoci pusca de vanatoare

Un bărbat de 43 de ani, din comuna bihoreană Ţeţchea, a murit joi seara după ce a fost împuşcat în piept de un participant la o partidă de vânătoare. Poliţiştii au început cercetările pentru ucidere din culpă şi le continuă şi astăzi, în condiţii de zi.

Incidentul a fost semnalat joi, în jurul orei 18:30, printr-un apel la 112. Primii care s-au îndreptat spre locul incidentului – în afara comunei Măgeşti, pe un fond de vânătoare – au fost polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

Primele date indicau faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Țețchea, ar fi fost împușcat mortal, în zona pieptului, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Măgești. Cercetările au fost începute de o echipă formată din polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, Serviciului Criminalistic și polițiști de investigații criminale de la Poliția Aleșd, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

După verificările făcute aseară, anchetatorii au revenit la faţa locului astăzi, pentru continuarea cercetărilor. Au fost ridicate armele victimei şi celui care a tras, iar poliţiştii verifică împrejurările în care a fost organizată partida de vânătoare și legalitatea organizării acesteia.

Corpul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Oradea, unde a fost autopsiat.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri